reklamplats.blogg.se

Starta ditt företag

Steg 1: Registrera ditt företagsnamn

Det kommer att gynna dig på lång sikt att registrera ditt företag med ett lagligt företagsnamn för att säkerställa att allt är lagligt. Genom att göra detta kommer du också att hindra andra människor från att använda ditt företagsnamn och dra nytta av ditt hårda arbete.

Gör lite forskning om skattefördelarna med att vara Enskild Firma eller ett Aktiebolag (AB) jämfört med nackdelarna och se om någon av dem kommer att ge dig en fördel för ditt företag.

 

Steg 2: Öppna ett företagsbankkonto

Öppna ett separat företagsbankkonto för att hålla dina personliga utgifter och affärsutgifter åtskilda.

Du kan öppna ett företagsbankkonto var som helst, men att ha en lokal filial i närheten kan vara till hjälp, särskilt om problem uppstår och de bara kan lösas personligen.

Utforska olika handelskonton för att ta kredit- och betalkortsbetalningar.

Det finns flera alternativ: Traditionella banker, PayPal, Stripe, etc. • • • Banker kommer att kräva mer information om ditt företag (inklusive en affärsplan och prognoser) för att ge dig tillgång till ett handelskonto.

Praktiskt taget vem som helst kan ansöka om och få ett PayPal- eller Stripe-konto (utan att tillhandahålla den informationsnivå som en traditionell bank kräver), så att du kan ta betalningar snabbare.

Steg 3: Öppna ett nytt Google-konto och -tjänster

Konfigurera ett Google-konto för att dra nytta av Googles tjänster, till exempel:

Gmail (gmail)

Google Analytics

YouTube (på andra du vill)

 

Steg 4: Skaffa din domän

Namn och pålitlig webbhotell För att konfigurera din egen företagswebbplats är det första du behöver ett domännamn.

Här är några domännamnsregistratorer:

GoDaddy (på andra)

Namncheap

Glöm inte ett pålitlig webbhotell

Försök att registrera ett domännamn som har ditt huvudämne eller nyckelord i domännamnet. Att göra detta hjälper till med din webbplats ranking i sökmotorerna och blir lättare för potentiella kunder att hitta.

Försök att registrera .com,net- eller .org-domännamn om möjligt - förmodligen de tre mest erkända domännamnstilläggen.

Se till att din webbhotellleverantör tillhandahåller bra kundservice när du har ett problem via onlinechatt, e-post eller telefon.

Se också till att din webbhotellleverantör har tillförlitlig drifttid för din webbplats. Du har inte råd att ha en leverantör som inte kan hålla din webbplats igång hela tiden.

 

Steg 5: Skapa din webbplats

Bestäm vilken programvara för att skapa webbplatser som du planerar att använda för att skapa och redigera webbsidor. De flesta webbhotellleverantörer har programvara för att skapa webbplatser som du kan använda eller använda ett innehållshanteringssystem (CMS) som:

Att göra det själv kommer att spara kostnader och tid i framtiden om du lär dig att effektivt arbeta med den programvara du bestämmer dig för att använda. När du lägger till produkter på din webbplats, se till att skapa omslagsgrafik för att ge en trevlig visuell representation.

När du gör detta kommer människor att vara mer benägna att klicka på dem och kolla in erbjudandet. De flesta internetmarknadsföreträdare förser sina dotterbolag med grafik och försäljningskopia för att marknadsföra sina produkter - använd dem i din marknadsföring av sådana erbjudanden och placera dem på lämpligt sätt på din webbplats.

 

Steg 6: Skicka lite trafik till din webbplats

Trafik är livsnerven i ditt företag eftersom ingen trafik är lika med noll försäljning. Kvalitetstrafik är särskilt viktigt. Det finns gratis och betalda trafikgenererande metoder. Du kan använda vilken kombination som helst av dem för att få kvalitetstrafik till din webbplats.

Här är några för att komma igång:

  • Marknadsföring på sociala medier
  • SEO
  • Viral marknadsföring
  • Content Marketing / Marknadsföring av innehåll
  • Facebook-annonsering
  • PPC-annonsering

 

Steg 7: Räkna dina vinster och betala dina skatter

Spendera inte dina tidiga vinster oseriöst eftersom skattemannen kommer att knacka innan du inser det.

Kom ihåg: Se till att lägga undan tillräckligt med pengar för att betala dina årliga företagsskatter. Det kommer alltid att gynna dig att investera en del av dina intäkter i dig själv. Öka dina kunskaper om nuvarande marknadsföringsmetoder så att du kan förbli lönsam.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress